Post by leimasitasi on Mar 14, 2022 20:20:33 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Choice of Zombies ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Choice of Zombies IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ увеличаване на всички хак ▞▞▞
▞▞▞ Choice of Zombies 2022 version ▞▞▞
Особено ако харесвате жанра на зомбитата.
Имаше потенциал. Съсипана.
За кратко по-дълго и безплатно болен оценете 5 звезди.
Забавно е. Не е толкова принуден, колкото ZE, но няма толкова развитие на характера или RO
Много интересна сюжетна линия, която наистина е страхотна в много възмездна. Нямам търпение да излезе следващата глава, продължавайте в същия дух! ПЕТ ЗВЕЗДИ!!!
Иска ми се да беше по-дълго. Но страхотна история. Определено обаче не струва 2,99
Най-добрият досега
Не можех да го оставя! Отлично, забавно, забавно и интензивно!
Здравейте кратко и просто! Играйте отново поне веднъж, като отидете на различни места
Kidjo ТВ: мультики для детей, детские песни Развлечения cqt
Просто е твърде кратък, но го компенсира, като ви дава повече видеоигра, заснемайки всички зомбита. Би трябвало да е по-евтино.
Хубава история, но много накратко!!!!! Харесвам обаче брояча на зомбита
Не е достатъчно дълъг, но все пак е добра история, така че му дадох 4 звезди. Предпочитам играта Zombie Exodus, много по-дълга.
Къс
Игра с най-лошия избор досега. Изборът е ограничен и много предсказуем. Невъзнаграждаващ край, просто не си струва.
Choice of Zombies Lomu spēles lquw
Zombie Exodus издухва това от водата.
Друга игра за създаване от „избор на игри“. Не е толкова добър, колкото Изборът на вампир, но все пак си струва да платите. Добре спечелени пари.
Google не ми позволява да купя военния опит, защото използва по-стара система за таксуване. Моля, поправете! Вече го играх веднъж и това е добра игра.
Обичам зомбита всичко и прочетох това около 100 пъти.
Беше начин да минат три долара със Zombie Exodus, вместо това очаквах повече
Платих £5 за това и в рамките на 1-та минута игра иска повече пари, ако искам да играя цялата игра. Не купувайте. Много алчен. Купих около 3 от този създател, но това е всичко, не повече. И оценка на всичко с 1 звезда. F вие алчен разработчик.
Това е добра игра, но пътят й е кратък. Тази игра не трябва да струва $2,99.
Играйте the heroes one за 2,99. Заслужава си парите, тъй като има няколко часа повече игра. Това беше забавно твърде кратко.
Така че, толкова лоши героите са безинтересни и меки. Беше много предсказуемо и историята никога не ви грабна. Бих препоръчал изселването на зомбита пред този cyoa, той е много по-добър във всяко отношение.
Choice of Zombies Szerepjátékok xcd
Повече хора трябва да получат това, толкова несправедливо, че с целия боклук на пазара, скъпоценен камък като този е толкова пренебрегван. Подкрепете добрите разработчици
Играта е твърде кратка и предсказуема. Определено не си заслужава цената.
Choice of Zombies როლური თამაშები yfgs
Choice of Zombies Ролеви fdgr
Има нужда от повече работа.
Всеки, който смята, че това е по-добре от ексодуса, или е на наркотици, или е фалшив преглед. Zombie Exodus е много по-добър, по-дълъг и завладяващ от всеки друг избор на игра, която съм играл до избор на вампир. Да не говорим, че е безплатно...
Избирам… силен аргумент. Защо, за бога, бихте поставили покупки на приложения в платена игра, която сте направили достъпна безплатно в интернет? Очаквах допълнително съдържание в пазарната версия да бъде включено в цената. Тази игра е забавна.. но няма смисъл да плащате за нея, когато можете да я играете през браузъра си.
Ех... Всичко беше наред. Историята беше забавна, но беше невероятно кратка.Буквално приключих с четенето му за около 2 часа и това бяха почивки по време на работа. Наслаждавам се на НЯКОЕ предизвикателство, когато ги чета, но това го нямаше. Като цяло не е невероятно, но не и ужасно.
Но не харесвам скорошната актуализация. Защо трябва да плащам повече за съдържание, за което вече съм платил? То е твърде кратко, както е.
брилянтно
Ако знаех колко е кратък, нямаше да го изтегля. Няма много подробности и ви води през избора. Ако изберете грешния, той почти се отървава от този избор и ТРЯБВА да изберете правилния. Не си струва покупката. Zombie Exodus беше много по-подробен и много по-добър.
Страхотна игра, но как да добавя делта сила
Беше забавно, но твърде линейно и нямаше достатъчно възможности за избор.
Отлична игра на зомбита в стила на The Walking Dead (Не съм сигурен защо авторите са почувствали необходимостта да бъдат груби с нас, колекционерите на марки. Губи една звезда поради това.)
Историята е ок, предполагам.... но не си струва парите... ако питате мен...
Може би „Изборът на роботи“ ме разглези, но това беше просто твърде кратко и лошо написано в сравнение. Не си заслужава цената. Бих искал възстановяване.
Напълно си заслужава. Висококачествена игра. Много забавно. Страхотна стойност на преиграване
Една от любимите ми игри... но Zombie Exodus е много по-добра и получава допълнителна звезда, защото е много по-подробна и много по-дълга.
Тази книга е много по-добра от Exodus! Сценаристът е по-добър, сюжетът е по-добър, има хумор, който е задължителен и е толкова забавен, просто трябва да го играете отново и отново. Играл съм го поне 10 пъти и все още не съм намерил всички възможни края. Wtg! Най-доброто! Бих платил за този!
Най-добрият досега и аз съм голям фен на всичките им интерактивни книги. Напълно бих препоръчал това на всеки, обсебен от зомбита или не.